2014. szeptember 21., vasárnap

Útmutató: Hogyan használjam a d-addicts-ot!

Már tudod mi fán terem a torrent (ha nem eme link segítségedre lehet), de nehezen igazodsz ki a d-addicts oldalon? Akkor érdemes lesz ezt a bejegyzést elolvasnod.
Tudom sokan vagytok, akik csuklóból használják az oldalt, de felméréseink alapján azért valakinek még nehézséget okoz, így íme:

Így néz ki az oldal, ha megnyitjátok. Gyors keresésre használjátok a +1 nyíllal jelölt keresőt. Itt arra vigyázzatok, hogy jól meg kell nézzétek milyen verziót szedtek le belőle, mert valamelyik lehet feliratos (beleégették a videóba). Nektek a felirat nélküli kell (RAW), azon lehet teljes pompájában élvezni a magyar feliratot. 
Az összetettebb kereséshez kattintsatok a sima piros nyíllal jelölt fülre.
katt a képre és megnézheted nagyobb méretben
Ezt az oldalt fogjátok a kattintás után látni. A számozott nyilacskák segítenek. Az 1.-hez üssétek be a sorozat nevét, amit kerestek (vigyázat, egy sorozatnak több neve van, érdemes kipróbálni egy másik elnevezését is). Majd állítsátok be a 2.-nál a no sub (RAW)-ot. Csak kattintsatok ott a kis fekete lefele nyilacskára és a listából kitudjátok választani. Majd kattints a Go feliratra!
Ekkor lelistázta neked az összes fellelhető RAW torrentet. Vannak ezek a szép piros, kék, zöld nyilacskák. Válassz egyet, az egyik leszedi neked a torrent fájlt, lásd a 4. pontban. Előfordulhat, hogy egyes nyilacskák nem működnek (404 not found) akkor próbálkozz egy másikkal. A piros tuti sikert garantál.
Igazából kész is vagy. A torrentet meg csak elindítod :)

Az oldalon feliratokat is találhattok. Legegyszerűbb keresési mód, ha a főoldalon az A nyílra kattintotok, majd ezután a B nyíllal jelölt feliratra. Egy igen, hosszú listát fogtok kapni a már kész (Complete) és épp fordítás alatt álló sorozatokról.


Kellemes torrentezést mindenkinek! :)

2 megjegyzés:

  1. nagyon ügyes az útmutatás! Kata58

    VálaszTörlés
  2. Tudsz linket küldeni az oldalhoz, mert ebben a formában nem találom.
    Előre is köszönöm!

    VálaszTörlés