Arany Bálna

Válasszuk meg együtt, melyik koreai sorozat volt a legnézettebb idén Magyarországon!A blog nevéből adódóan az Arany Bálna-díj elnevezést kapta. A cél, hogy szavazataitokból kiderülhessen, mely sorozatokat és színészeket szerettétek a legjobban!

Az idei évben egy új opciót is behoztunk, ami nem más, mint a közönség választása, ami alatt megadhatjátok, hogy személy szerint nektek melyik sorozat volt a kedvenc ezévben (amennyiben nem szerepel a listában az első kérdésnél) illetve az év legnagyobb csalódását is megoszthatjátok velünk.
A kérdőív végén opcionálisan egy koncertlátogatottsági kérdést is felteszünk, hogy melyik 2017-es HAZAI rendezvény vonzott Titeket a legjobban.

Lássuk csak kik is az idei év legjobbjai! :)
A kategóriák:
Legjobb Sorozat
Legjobb Férfi Főszereplő
Legjobb Női Főszereplő
Legjobb Férfi Mellékszereplő
Legjobb Női Mellékszereplő
Az Év OST Zenéje
Legjobb Film
Közönség választása (kedvenc dorama / legnagyobb csalódás)


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Az Arany Bálna korábbi nyertesei:

2014:  >> Díjazottak <<
2015:  >> Díjazottak <<
2016:  >> Díjazottak <<
2017:  >> Díjazottak <<

7 megjegyzés:

 1. Sziasztok!
  LEsz idén is? Köszönöm :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Lesz-lesz! :) A hetekben szeretnénk majd indítani a szavazást! :)

   Törlés
  2. Oké, örülök. Köszönöm a választ :)

   Törlés
 2. Na, most feladtátok zenei téren a leckét :) A kiírtakon kívül is vannak, amelyek tetszenek, de a választhatóak közül kiválasztom, amelyik egy kicsivel számomra jobb, mint a többi :)

  VálaszTörlés
 3. Kár, hogy pont a legjobb sorozatok maradtak le a felsorolásból..

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Sajnos lehetetlen személyreszabott listát gyártani ekkora lészámra és sorozatszámra, így a médiában is a legnagyobb hírt kapott és díjakat nyert alkotások kerültek az első kérdésbe. Utána ezért csináltuk direkt a szabad beírásos részt, hogy ott meg lehet adni a kedvenc sorozatokat így abból is szűrünk egyet :)

   Törlés
  2. Én azt sajnálom, hogy minden kategóriában nem volt Egyéb is, ahová az általunk gondolt legjobbakat írtuk volna, ha esetleg nem lett volna a felsoroltak között. Mindösszesen azért teszem szóvá - nem kötekedésből -, mert évről évre úgy járok, hogy vagy csak egyet, vagy kettőt láttam a választható sorozatok közül, amelyeknek a színészei/színésznői vagy ismeretlenek számomra (és egy rész alapján azért kicsit nehéz megállapítani, mennyire is jó), vagy pedig nem a legjobbak a szakmájukban, számomra.
   Természetesen tiszteletben tartom a döntéseteket, ami a szavazás összeállítását illeti. Nekem nem felel meg, de nyilván nem egy emberhez igazítjátok, és ezt megértem. A zenék a kedvenceim közül kerültek be :)
   Csak számomra így értelmetlen szavaznom - habár szavaztam -, hogy csak kettőt láttam, amelyekből az egyik nem tetszett, a másik meg max egy 8-as a 10-es skálán, és végül egy harmadikra szavaztam, -
   melynek első részét láttam csak -, pusztán azért, mert megtörtént eseteken alapult :D De persze ez nem a ti hibátok, csak úgy tűnik, nekem teljesen más az ízlésem, mint koreai barátainknak, még színész terén is.
   Na, de ennyi baj legyen, hogy nem tudtam megfelelően szavazni vagy inkább sehogyse :D
   Üdv,GTO

   Törlés