2018. április 25., szerda

Filmajánló: Master

Ha csak a 3 nagy nevet nézzük a plakáton, már biztos az, hogy le is ülünk megnézni. Így is történt és egy egész jó kis egész estés filmet kaptunk. Mindent tud, amit egy akciófilmnek tudnia kell és még a karakterek is egész rendben vannak, az előadói teljesítmény felől meg úgy sincs kérdés.



Cím: Master (마스터)
Rendező: Choi Ui Seok
Műfaj: akció, bűnügyi
Bemutató: 2016. december 21.
Játékidő: 143 perc



Szereplők:
Jin Hyun Phil - Lee Byung Hun
Kim Jae Myung - Kang Dong Won
Park Jang Gun - Kim Woo Bin
Kim Eomma - Jin Kyung


Történet:
Egy speciális nyomozócsoport Kim Jae Myung vezetésével követi minden egyes lépését Jin Elnöknek, aki a One Network alapítója. Mivel okkal feltételezik, hogy az Elnök csak pénzmosásra használja a céget így várnak a megfelelő alkalomra, hogy leleplezhessék, ám ehhez tárgyi bizonyíték is szükségeltetik.
Jelen esetben a mindent eldöntő főkönyvre lenne szükségük, így elfogják az Elnök jobb kezét, Park Jang Gun-t, aki az IT részlegért felelős. Alkut ajánlanak neki, hogy amennyiben segít, talán megússza a börtönt. Látszólag minden egész jól halad, viszont egy váratlan rossz döntés miatt kicsúszik kezükből a nagy hal és külföldre menekül. Ekkor a nyomozócsoport egy rizikós tervvel áll elő, hogy újra vissza tudják hozni az országba.

Whalemény:
Szerettem. Sőt, azt kell mondjam, hogy végre egy teljesen jól eltalált akciófilmet kaphattunk, melyet nem bonyolítottak túl és nem akartak nagyot fogni. Kicsit hosszú, de mivel több minden is történik benne, így még ez sem írható a rovására. Mindenki szépen teszi a dolgát, pont annyi szereplőnk van, akiket még észben lehet tartani és nem csak kapkodjuk a fejünket, hogy akkor most ki-kicsoda.
Külön öröm volt hazai színekben is látni Lee Byung Hun-t. Jó őt látni hollywoodi terepen is (kifejezett kedvencem tőle a RED2 - ajánlom mindenkinek megtekintésre) viszont ez az igazi, mikor kényelmes terepen dolgozhat. Szerencsére az elmúlt 2 évben újra egyre több koreai filmben vállalt el szerepet, úgyhogy várjuk a továbbiakat is.
Kang Dong Won-ról szerintem már nem is tudok újat mondani :) Ha minden héten kijönne egy filmje, még azzal sem tudnék betelni. Zseniális minden karaktere és nála még az sem zavar, hogy csakis filmeket szeret bevállalni. Tudja mi áll jól neki, miben tud újat adni, így csak így tovább.
Kim Woo Bin-t is inkább a filmek felé terelném. Üde színfoltot tud bármibe csempészni így nem hiszem, hogy le kéne ragadnia a doramák területén.
Bővebben nem fejteném ki karakterüket, mert pont az lesz a film fő lényege.


Összefoglalva: Mindenképpen ajánlom :) Jók az akciók, jók a karakterek élvezetes a terv kivitelezése. Minden biztosítva egy jó kis esti mozira.

Trailer


Magyar Felirat


Pontozás:
Cselekmény: 8/10
Színészek: 9/10
Zene: 8/10


4 megjegyzés:

  1. Sziasztok!

    Felkeltettétek az érdeklődésemet.
    Hol tudnám megnézni?
    Köszönöm. :)

    VálaszTörlés
  2. Sziasztok!
    Szeretném megnézni, de sajnos én nem tudok letölteni. Online - magyar felirattal hol találom meg? Köszi a segítséget!!!!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia Marcsi!
      Akárhogy is kerestem, magyar felirattal online sehol sem találtam meg :( Csak angollal fellelhető :(

      Törlés
  3. http://myasiantv.se/movie/master/watch/
    angol felirattal

    VálaszTörlés