2014. december 9., kedd

Koncertbeszámoló: NU'EST Tour in Europe - Milánó


Egy speciális bejegyzéssel készültem ma nektek, ugyanis 2014. november 30-án részese lehettem egy Milánóban megrendezésre kerülő KPOP koncertnek. Köszönet érte a KpopItalia-nak :)


Előzmények, banda bemutatása:


2014. szeptemberében röppent fel a hír, miszerint a 2012-ben a Pledis Ent.irányítása alatt debütáló 5 fős fiúbanda, a NU'EST európai turnéra indul (Re:SPONSE tour), és utolsó helyszínként Milánóba, Olaszországba látogatnak.
Fotós barátnőmmel azonnal kaptunk a lehetőségen, hogy egyik kedvenc bandánkat láthassuk, ráadásul a város is nagyon vonzott minket, így nem is volt kétség, hogy ott a helyünk.
Megvettük a sima normál jegyet, elintéztük a repülőjegyet, szállást, így egy 3-4 napos kiruccanás keretén belül egy KPOP koncerten is lehettünk egyszerre :)

A bandáról röviden:

Név: NU'EST 뉴이스트 (New Established Style and Tempo)
Fandom:  ㄴ.ㅇ.ㅅ.ㅌ  (Love)
Debüt: 2012

Tagok:
JR - Kim Jong Hyun
Aron - Kwak Aron
Baekho - Kang Dong Ho
Min Hyun - Hwang Min Hyun
REN - Choi Min Ki (Jeon Woo Chi c. trad. sorozatban láthattátok pár jelenet erejéig)












Leghíresebb szám: FACE



Koncert napja:
Milánó télen elég esős, de mégis 11-15 fok körüli, szóval ha megfelelő felszereléssel megy az ember, teljesen baráti...De így is voltak olyan megszállottak, kik már előtte lévő nap délutántól leültek a helyszín elé, és biztosították maguknak a jó helyet...(teszem hozzá, hogy végig esett akkor az eső).
Helyszínül a Magazzini Generali szolgált, mely régi gyárépületből lett kikupálva koncerthelyszínnek/szórakozóhelynek, és kb 1000 ember befogadására alkalmas.
Sajnos november közepén jött a hír, miszerint Baekho-nak sürgős hangszál műtéten kell átesnie, így a turnéra csak 4-en jöttek el, de kedvünket nem szegték, így is izgalommal álltunk neki az útnak :)
Tetőzve izgalmunkat, lehetőséget kaptunk, hogy mint külföldi sajtósok, résztvehessünk a koncert előtti sajtótájékoztatón, így igazából a jegyünk sem kellett volna xD

17 órakor beengedték a sajtósokat, 17.30-18.00 között megtartották a sajtókonferenciát, mely alatt kérdezhettünk is a srácoktól, és tudatosítottuk bennük Budapest létezését :D Fiúk menedzsere készségesen válaszolt még a konferencia után is kérdéseinkre, majd átvezettek minket a szórakozóhely emeleti részére, ahonnan is végignézhettük a koncertet.

19 órakor kezdtek, és egy bő másfél órás koncertet adtak a srácok, apait-anyait beleadva, és nagyon jó hangulatot csinálva :)
Koncert fantasztikus képeiért látogassátok meg Xirta Nixon fotogalériáját! :)

21 óra körül a Fansign/VIP jegyesek beálltak sorba, és szépen csordogálva jöttek fel az emeletre, aláíratni albumjaikat, zászlóikat imádatuk tárgyaival, közben mi meg kuncogva néztük végig, ahogy felénk közeledve mosolyognak, kifelé menet meg már zokognak a rajongók :)


21.30-ra már végeztek is, és megfáradva elvonultak a srácok, és így sikeresen lezárták első EU turnéjukat (és remélhetőleg nem az utolsót ;) )

Összességében nagyon jó volt kicsit a színfalak mögé is belátni, hogyan is zajlik egy hivatalos sajtó esemény koncertek előtt, illetve, hogy mennyire viselkednek máshogy a KPOP idolok a fanjaik, illetve a média előtt :)








2 megjegyzés:

  1. És hogyan viselkedett a banda a színfalak mögött???

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Teljesen hétköznapiak voltak :) kicsit mar fáradtan, talán kicsit morcosak is voltak már, de semmi extra :) fansign közben meg repültek a szívecskék ezerrel mindenkinek :) és fent volt a folytonos mosoly :)

      Törlés