2012. április 19., csütörtök

Ismertető: Tokyo DOGS

Kicsit evezzünk "hazai" vizekre. HoT és Rien Fansub közösen feliratozza eme sorozatot és többek között én is részt veszek a készítésében, HoT tagként.

Égetett videó: Hell of Translations és Rien Fansub



Műfaj: Rendőrség, Akció
Epizódok: 10
Csatorna: Fuji TV
Év: 2009
Szereplők: Oguri Shun, Shibuya Takeru, Mizushima Hiro, Yoshitaka Yuriko, Katsuji Ryo
Több infó: >>itt<<

Sztori:
Van két totál különböző rendőr.Takakura Sho (Oguri Shun) az "amcsi" rendőr, aki kint dolgozott Amerikában csak egy félresikerült akció miatt Japánba került és új társat kapott Kudo Maruo (Mizushima Hiro) személyében, aki igencsak az érzelmeire, és első gondolatára hallgat minden téren. Egy drogbárót(?!) akarnak lefülelni és ehhez kapnak egy furcsa amnéziában szenvedő lányt, Yukit, aki a megoldása lehet az egész ügynek. Akciókkal és humorral teli sorozat, amibe egy kis romantikát is belefűztek.

Vélemény:
A történet főszálának bonyodalma és az egyes részek bonyodalmai elég közepesre sikeredtek, és az akció jelentek is hagynak maguk után kívánni valót hitelesség terén. Viszont a humor mindent visz. :D A két kopó jelleme adja a viccesebbnél viccesebb szituációkat és vitákat, amiket kár lenne kihagyni.
Egyik kedvenc:


Yuki drámája egyáltalán nem átélhető, és a furcsa amnézia, aminél emlékszik mindenre, de végül nem mindenre, meg össze kell rendeznie őket, magyarázatok miatt, megkérdőjelezhetőnek tartom a hitelességét. A modellből színészé avanzsált Hirónak talán maradnia kellene a modellkedésnél, mert ebben a sorozatban nagyon gyenge volt. A drámai szituációkat mindig eltúlozza. Oguri Shun viszont nem okozott csalódást.
Zene: Az op zenéje nagyon hatásosra sikeredett és látványilag is felkelti az emberek figyelmét.

Pontozás:
Cselekmény: 10/7
Színészek: 10/6
Zene: 10/8

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése