2015. január 14., szerda

"Az Öltöny legyen veled" avagy hogy hat a női szívekre pár textildarab - 2. rész KPOP hatás

Nemrégiben szembetaláltam magam egy cikkel, melyben összeszedték azt a 20 koreai idolt, akinek fantasztikusan áll az öltöny.

Rögtön elkezdett kattogni az agyam, hogy mintha kihagytak volna a felsorolásból pár embert (tudom, a 20-ba nehéz beletuszkolni mindenkit), ezért íme az általam és szerkesztő társaim által kiegészített listánk :)

Első részben csak a doramákból ismert színészeket vettük számba, szóval íme ebben a részben lássuk a KPOP világából a doramákba/filmekbe lépőket :)

(szigorúan azok, akik nem szerepelnek az alább található linken lévő listában) ITT

1. Ok Taec Yeon (2PM)
2. Kim Hyun Joong (SS501)3. Kangnam (M.I.B)4. Lee Dong Hae (SuJu)
5. Jung Yong Hwa (CNBLUE)6. TOP (BIGBANG)7. Park Yoo Chun (JYJ)8. Jang Woo Young (2PM)9. L (Kim Myung-Soo) - INFINITE10. Lee Hong Ki (FT ISLAND)

3 megjegyzés:

 1. Mind a két (illetve 3 :D ) válogatás remek - sok kedvencem szerepelt közöttük! Természetesen, mint mindenkinek, nekem is van olyan szívem csücske, aki kimaradt. :D
  (Pl. Kim Jae-Wook is átmenetet képez a színész-modell-zenész kategóriában - rengeteg öltönyös képe van, bár ő mindenben jól néz ki! :D )

  Köszönöm a két válogatást! :]

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. És mennyire igazad van! Szegény Jae Wook-ot kárpótolnunk kell, hogy így csúnyán kimaradt. Eljön az ő ideje is :D

   Törlés
 2. ... jaj, most jutott csak eszembe, hogy ennek a számnak a klipjét azért jegyeztem meg, mert a koreográfiában van egy öltöny libbentő mozzanat! :D
  http://indavideo.hu/video/MBLAQ_-_Be_a_man_hun_sub

  VálaszTörlés