2014. október 24., péntek

Ismertető: Itazura na Kiss - Love in Okinawa


A legfontosabb információ erről a rövidke filmről, hogy az Itazura na kiss - Love in Tokyo második évadának bevezető azaz nulladik része.

Aki nem látta az első évadot az most még bepótolhatja a novemberi kezdés előtt.

Cím: Itazura na kiss - Love in Okinawa
Műfaj: romantikus, vígjáték
Epizódok száma: 1
Csatorna: FujiTV
Szereplők:
Furukawa Yuki - Irie Naoki
Honoka Miki - Aihara Kotoko

Történet:
Kotoko és Naoki hosszas vívódás után összeházasodnak. Házas életük legizgalmasabb kezdeti része a nászút, így el is utaznak kettecskén Okinawára, ahol kiderül még sincsenek olyan egyedül, miközben egy rivális házaspár megnehezíti Kotoko terveit.

Whalemény:
Mivel a rész is rendkívül rövidke, így a bejegyzés sem lesz egy kimerítő értékezés. Majd a második évad végén jön a hosszú boncolgatás.
Nem csalódtam az első évad után ebben a részben sem. A jellemek változatlanok, a humor megmaradt ugyan olyannak, mint amilyen volt. Kotoko kellően idegesítő és szerethető. Ám még mindig láthatóak a színészeken (Yukin is), hogy még egy év elteltével sem fejlődtek rettentő sokat színészileg. Nem kell ilyen bődületes dolgokra gondolni, csak egyes jeleneteket párszor még felvettem volna velük. Sajnos, sajnos ez lehet a legnagyobb problémája a sorozatnak.
Összességében egy kellemes kis nászutas bevezető részt kapunk, éppen elég poénnal.
Kíváncsian várom a folytatást.

Azoknak ajánlanám, akik ismerik az Itazura na Kiss történetet, vagy akik már látták az első évadot. Ezek nélkül eléggé hiányos lesz ez a filmecske.
Pontozás:
Történet: 8/10
Szereplők: 7/10
Zene: 8/10

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése