2017. július 31., hétfő

Rendezvény: Nyári MondoCon (2017)

Megkésve bár, de törve nem...Szóval megint kint voltunk ám a MondoCon-on és az idő is kegyes volt hozzánk (egy kis ázás azért járt) így megint egy kellemes hétvégét tölthettünk el a Hungexpo-n megelevenedő varázsvilágban.

Július 15-16-ai hétvégén  a pesti utazó közönség megint csak szembesült azzal, milyen amikor valaki Deadpoolként, Rohamosztagosként vagy netalántán X-Japan tagként száll fel a metróra és döcög a Hungexpo felé. 
Odaérve azonban ez már teljesen természetes látvány volt....ám a kilóméteres sor még belőlünk is kiváltott egy "Wow...azta"-t, mikor leszálltunk a buszról. Kitettek magukért a Conozók és hatalmas létszámmal jelentek meg.*taps-taps*


Szokásunkhoz híven azonnal a hátsó csarnok felé vettük az irányt, ám nem mehetettünk el a szabadtéri színpadon egy szál gitárral álló Taka Ash Kurokawa mellett egy szó nélkül, így leragadtunk és hallgattuk a jobbnál-jobb számokat.


Beérve persze azonnal belevetettük magunkat a plüssök, képregények és relikviák forgatagába. Utána gyorsan gondoskodtunk az ebédről és megszereztük a Con legjobb gőzgombócát, ami mellett szintén sosem tudunk elmenni :) Köszönjük Bubutea, hogy mindig készen álltok a támadásunkra :)



A D csarnokban megint csak ki lehetett próbálni az éppen aktuális újdonságokat, így persze szép kis sor állt a Just Dance körül is, ahol a legújabb számokra lehetett csoportosan vagy egyéniben is rázni.
Ezen kívül sportkellékek tárával is találkoztunk gördeszkák és rollerek képében.


Be kell ismernünk, már nagyon vártuk ezt a Con-t, mivel kinéztünk egy újdonságot a felhozatalban, ami nem más, mint a Pankrációóóóóóóóó :) Így amint lehetőségünk volt, azonnal beástuk magunkat a ringhez és a végére már nem tudtuk, hogy a hasunk fáj jobban a nevetéstől, vagy a látszólagos ütések fájnak, amiket láttunk.

Minden hálánk a szervezőké, akik kitalálták és lehetővé tették ezt a programot, mert eszméletlen élmény volt és szívesen látnánk minden  Conon ilyet :)

Az egyik ikonikus pillanat is itt történt a mi szavazatunk szerint, ugyanis igazi T-rex bunyót is láthattunk :)



A hétvége egyik nagyágyúja persze az olasz Leon Chiro Cosplayer volt, akiről azóta mémek hada született :)



Azt kell mondanunk, megint csak egy élményekkel teli rendezvényt láthattunk és nagyon örülünk annak, hogy egyre többen érdeklődnek ezen kultúra iránt és egyre többen próbálják ki magukat is a cosplay világban.

További képeink a facebook albumunkban >>ITT<<

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése