2017. szeptember 2., szombat

Ismertető: My Only Love Song

Most, hogy közeledik az ősz, hozzuk csak vissza egy kicsit a nyarat és egy finom limonádéval karöltve adjuk át magunkat az önfeledt humornak :) Körülbelül ennyit hivatott elérni a következő sorozatunk is, mely nem tör a sorozatok élére, de nem is arra hivatott. Könnyed, humoros, szórakoztató és a többi között elsőnek számító fél órás mini részekkel mulattat. Nézzük is hát, hogy miket tartogat számunkra az FNC Ent. által is szponzorált doramánk.


Cím: My Only Love Song (마이 온리 러브송)
Műfaj: vígjáték, kosztümös, időutazós
Epizódok száma: 20
Év: 2017
Csatorna: Netflix


Szereplők:
Song Soo Jung - Kong Seung Yeon
On Dal - Lee Jong Hyun (CNBLUE)
Byun Sam Yong - Lee Jae Jin (FT ISLAND)
Pyung Gang Hercegnő - Kim Yeon Seo
Moo Myung - Ahn Bo Hyun
Ko Il Yong - Park Joo Hyung


Történet:
Történetünk a Goguryeo-kori történeten alapul, melynek főhősei a város bolondja, On Dal és a Hercegnő, Pyung Gang. A Hercegnő születésétől fogva csak sírt és sírt így a Király megfenyegette, hogy ha nem hagyja abba, hozzá fogja adni a város Bolondjához, On Dal-hoz. Azonban mikor eljön a pillanat mégsem neki szánja a Király, így a Hercegnő ellenáll. Itt kapcsolódunk be történetünkbe, ahol is Soo Jung Korea kedvenc történelmi dorama színésznője, ám természete még a legbárányabb emberből is kihozza a farkast. Sosem jó neki semmi és abban a hitben van, hogy az egész Föld csak neki forog. Egyik ilyen kirohanásánál azonban hirtelen a történelemben találja magát, ahol össze is akad On Dal-lal és rá kell jönnie, hogy ez most nem mese. Ahogy halad a "történelem" úgy át kell gondolnia neki is, hogy mennyire is avatkozzon be az elrendelt cselekmény rendszerébe illetve mivel is járna ez a közbeavatkozás.


Whalemény:
Egyszerűen zseniálisan "elmeroggyant" :) Nem is tudok mást mondani rá. Valahogy az FNC kezei alól csak ilyen sorozatok jönnek ki, amit már a Modern Farmer-ben is láthattunk.
Semmit sem vesznek komolyan, mindent magukra tudnak alakítani, de azért mégiscsak belecsempésznek egy kis izgalmat, feszültséget, érzelmi hullámvasutakat. Persze csak győzzük őket hasfallal, mert közben annyi humorral operálnak, hogy ahhoz már kell néha egy kis pihenő. Fél órás részeink vannak, melyből kb 5 perc az inkább az intro és az előző rész felelevenítése, így igazából hasznos 25 perceink vannak, de nem is rossz ez így.
Színészeink persze nem hozzák le a csillagokat is, itt most tényleg csak a szórakoztatás a cél, így ne is várjunk hatalmas Shakespeare-i alkotásokat. Nem szabad komolyan venni a sorozatot, egyszerűen hagyni kell csak, hogy élvezzük :) Meg kell említsem Jong Hyun és Seung Yeon közös csókjeleneteit, mivel igazán kitettek magukért. Végre egy kis energiát is belevittek és nem csak túl estek a jeleneten :) Sokan vártak már ezen csókjelenetre, mivel anno ketten együtt voltak a We got married c. reality-showban.
A sorozat végéről most inkább nem ejtenék sok szót, csak annyival jellemezném, hogy nagyon koreaira sikeredett...Nem is értem, hogy a végét miért szeretik ennyire összecsapni és ennyire se füle se farka módon tálalni...csak egy picit kellett volna még gondolkodni rajta és azonnal jobban befogadhatóvá vált volna...Sajnálom :(
Azonban a szereplők közül itt is kiemelkedik 1 valaki, akiért oda meg vissza vagyok, de ezt hadd fejtsem ki részletesebben az alábbi karaktereknél :)

On Dal:

Gyermekkora felhőtlenül indult, aztán látta saját apját meghalni egy semmiség miatt, ezután úgy felfordult és összeomlott az élete, hogy simlis csalásokkal és zsarolásokkal tudja csak fenntartani magát. Anyja az udvarban lett munkára fogva, mint konyhai személyzet így az összes feketén szerzett pénzét arra gyűjti, hogy valahogyan szabaddá tehesse. Soo Jung megjelenése felfordította az eddigi életét és ritmusát, de végül ez a löket kellett neki ahhoz, hogy családjáért eltervelt bosszúját véghez is tudja vinni.
Jong Hyun nagyon furcsa nekem színészként, de mivel itt beleférnek még a csiszolatlanságok, így nem tudtam felróni neki semmit sem.

Soo Jung:
Elkapatott színésznő, aki nehéz gyermekkorból jött és semmiért sem adná fel a most elért életszínvonalát. Nyílt szájú, indulatos, ami a szívén az a száján, nem érdeklik a következmények sem. Így kerül át egy olyan világba, ahol bizony könnyen megütheti a bokáját, ha nem az elvárt morál mentén viselkedik. Ráadásul modern felfogása és eszközei ott mind a gonosz szellemek műve, így nagyon össze kell kapnia magát, ha életben akar maradni. On Dal az ő életét és értékrendjét is felforgatja és együtt alakítják át egymást valami jobbá.

Ko Il Yong:
A Ko család legidősebb fia, egyben a Hercegnő jegyese. Ha rajta múlna, akkor a tükrét venné el, mivel magán kívül senkit és semmit nem szeret. Nem bírja a vér látványát, de szívesen gyilkol, végeztet ki bárkit. Határozott életcélja, hogy elvegye a Hercegnőt és ezzel a trónt is, ám On Dal képbe kerülése neki is átírta a terveit.
Itt kell folytatnom a már elmített kedvenc karakteremet...Park Joo Hyung egyzserűen zseniális volt! Ezt az embert ki kéne találni ha nem lenne. Sírva fogtam a hasam a röhögéstől az összes eltúlzott nárcisztikus mozdulatain, hanghordozásán, reakcióin. Nagyon eltalálta a karaktert és sikerült egy "szerethető" főgonoszt hoznia a történetbe. *taps-taps*

Összegezve:
Ha csak egy könnyed kikapcsolódásra vágytok csupán 25 perces részekkel, akkor mindenképpen ajánlatos a megtekintés :) Persze, ha a túl gag-es jelenetek nem a kedvenceitek, akkor ez is ki fogja ütni a biztosítékot, de ha a Modern Farmer tetszett, akkor ez is fog :)

Trailer




>>Magyar Felirat<< (forrás: A-POP.EU)

Pontozás:
Cselekmény: 6/10
Színészek: 7/10
Zene: 8/10

23 megjegyzés:

  1. A Modern farmernek eddig háromszor futottam neki. Mindig elakadtam a második résznél. Jópofák, és nevettetőek lennének a jelenetek, ha nem óbégatnának annyit benne. Annyira zajosak a szereplők, a folyamatos kiabálással, hupákolással, ijedezéssel, hogy ami amúgy vicces lenne, túlparodizált ökörködésnek tűnik.
    Adok azért ennek a sorozatnak egy esélyt, a rövidebb idő vonzó lenne. :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Elkezdtem nézni, és jókat nevetgéltem rajta, szórakoztató volt, egészen a 3. részig. A női főszereplő remek, szinte férfiasan határozott, a korabeli cuccok közt kellőképp felháborodott, de a férfi főszereplő egy kis pöcs. Tök hiteltelen az egész játéka, a túlzott szemtelensége, a tizenkettőből egy tucat színészi játéka, a fiatalsága meg engem nem bűvöl el. Egészen hányingerem lett a hányavetiségétől, pedig a hiú herceg is megjelenik, érdekelt volna, de itt befejeztem. :)
      Azért köszi az ismertetőt!

      Törlés
    2. Üdv Névtelen!

      Én is neki fogok ugrani a sorozatnak, hátha nekem tetszeni fog, habár már előre tartok ifjoncunktól, hogy én mennyire fogom bírni őt :)

      Üdv Lányok!

      Már vártam nagyon az új ismertetőt, örülök, hogy lett is! Szerintem el fogom kezdeni ezt a sorozatot, csak előbb még befejezem az I do, I do címűt, aztán meglátom, hogy ez mennyire fog tetszeni, melyről majd reményeim szerint nyilatkozom :)

      Üdv,
      GTO

      Törlés
    3. Sziasztok!
      Nos igen, Jong Hyun szerintem nem éppen a legjobb színész alany :D Ebben nem zavartak a hiányai, mert nem lehet komolyan venni a sorozatot, viszont nem tudom őt elképzelni egy komoly, színészi palettákat igénylő produkcióban. Szerintem inkább a zenénél kéne maradnia, mert abban tudja magát adni és az teljesen rendben van.
      Hiú herceg miatt én javasolnám, hogy próbáld meg folytatni, akár tekerve is mert nagy élményt ad :D
      GTO, várjuk majd az élményeidet :)

      Törlés
    4. Sziasztok!

      GTO, láttad-e a Strangert? Secret Forest címmel megy a sorozatbaráton, és veszett jó sorozat. A Bad Guys óta nem láttam ennyire izgalmas, színvonalasan összerakott, tehetséges főszereplőkkel ellátott doramát. Nyomozós, ügyészes, neked való. :)

      A másik: Sophie, én nagyon sajnálom ezt a sorit, mert a női főszereplőn jókat röhögtem, és kimondottan tetszett. Az egész körítés jónak indult, csak aztán az a szerencsétlen bájgúnár elvette a show-t, és úgy játszik, mintha valami béna klipet adna elő, hogy ő a legf*szább.. már bocsánat, nőájultató. És erről jut eszembe, hogy nem mindegyik zenész ilyen (nagy divat, úgy látom átmászni egyik kategóriából a másikba), pl. a Chief Kim-et is most kezdtem nézni, és abban a főgonoszt egy fiatal srác játsza, megjegyzem, nagyon remekül, olyan gesztikulációkkal, és imitációval, hogy nagyon tehetségesnek találom; szintén vmi énekes, mint utólag megtudtam.
      Ez utóbbi sorozat is nagyon jó, bár az első részt úgy néztem végig, hogy talán-ra gondoltam a folytatást. De utána elég jókat lehet röhögni, széles a humorpaletta, van az alpári, aztán az idióta szereplők, meg a helyzetkomikum.

      Törlés
    5. Hello!

      Köszi, hogy említetted a Strangert! Már kinéztem korábban, csak elfelejtkeztem róla :) Szeretnék ismét több doramát nézni, mert a téli, komor estéken jól esik többől is egy-egy részt megnézni :) De ősszel is így vagyok vele. Nyáron visszafogom magam, ám a hideg évszak az más :D
      Kíváncsi leszek erre a My only love song-ra, melybe azért is bele szeretnék nézni, mert a főszereplő hölgy éppen az a színésznő, aki a Circle-ben játssza a földönkívülit, amit még szintén nem fejeztem be, mert várom az utolsó rész fordítását. S érdekel ebben a filmben is az alakítása, mert amabban néha úgy padlóra vágott az alakításával, annyira jól játszik, hogy csak lestem. Nem viszem túlzásba a dicsérését, mert meglátom, hogy ebben, miként szerepel majd :)

      Törlés
    6. Biztos, hogy nekem is azért volt ismerős a címe, mert veled beszéltük korábban, és akkor felsoroltad, hogy meg akarod nézni. Bár amikor elkezdtem, nem tudtam, hogy ez az, mivel más címen fut. :) Csak, amikor utánaolvastam a szereplőknek, akkor ütött szemen, hogy jaa, ez az a Stranger lehet, amit említettél! :)

      Törlés
    7. Egy másikat említettem, de ezt is meg akarom nézni :)

      Sajnos eddig két rész megnézéséig jutottam, ugyanis a sorozatbaráton valamiért, nem tudom, hogy csak nekem, de bármelyik sorozatnál, bármilyen böngészőről, akármelyik linkre kattintva, az adf.ly jön be, amiről át sem irányít a videóhoz, ennél a sorozatnál például egy pornó oldalon kötöttem ki, arról már nem is beszélve, hogy a vírusirtóm egyfolytában fenyegetést észlel.
      Tegnap semmilyen probléma nem volt egy sorozatnál sem, ma meg már egyet sem tudok megnézni. Ennél a sorozatnál írtam a feltöltőnek, de az összesnek mégsem írhatok.

      Érdekelne ez a sorozat, mert ahogyan mondtátok lányok, nem szabad komolyan venni, s így is álltam neki :) Egyelőre az On-Dalt játszó színész sem zavar, sőt, jól működik köztük a kémia, már amennyi testközeli helyzetük volt eddig :) Kíváncsi lennék a többi részre is, főleg arra, hogy Kedves Maraton beszélgetőtársamon túlteszek-e ;) (Tudom, mi a nickneved sorozatbaráton, csak itt szándékosan nem írom le).
      Hátha megoldódik a probléma és folytathatom, ameddig folytatom :D

      Törlés
    8. Nálam is ugyanúgy adfly jött elő, úgy látszik, ez az oldal is elindul a vulgáris irányba (meg..hatsz egy kiéhezett anyukát és társai; a legjobb az az oldal, ami windows hibát jelez, és se lekapcsolni, se asztalról lelőni, semmit nem lehet vele, csak reset). Jobb felső sarkában megvárod, míg visszaszámol, aztán "skip ad".
      Amúgy tovább mentem, már On Dal sem olyan rettenet idegesítő, a csaj meg nagyon jó benne. Szeretem, hogy van mimikája, és nem fél használni egészen szélsőségesen sem. Mondjuk nagy előnye az egész forgatókönyvnek, hogy igazából nem fapofát vágva kell ledarálniuk 20 sort az érzésekről, hanem végig zajlik mindenféle esemény. Talán a testőrnek van a legnehezebb dolga (a fapofával). Amúgy tényleg jól eteti magát a sorozat, rövid is, vicces is, eseménydús is. A hiú tábornoknak szerintem egész sor baja van. Amellett, hogy nárcisztikus, még pszichopata is, és hipochonder. De tényleg haláli.

      Amúgy, a Stranger-hez hozzáfűzvén: ez a sorozat volt az, ami miatt egyáltalán elkezdtem újra nézni doramákat. Annyira megcsömörlöttem tőlük nyár elejére, olyan kiszámíthatóak, sablonosak, maszkfejűek, hogy egyszerűen abbahagytam, és nem érdekelt. Ez viszont nagyon remek. A női színésznőtől el vagyok ragadtatva. VAzze, vannak ráncai! Imádom. Olyan normális; nem sipogó, visnyogó, ájuldozó, simára waxolt, idióta nőparódia. Nem fél az arcát használni, de emellett színtisztán nemesen emberi. :)

      A másik, amit nézek, a Chief Kim, ebben sajnos a női főszereplő legfeljebb akkor alakít, amikor visszabeszél, egyébként az a sablonos "szépen mosolygok, amúgy meg talpig becsületes vagyok és megvetlek, ha te nem". De a férfi brillírozik. Néha olyan, mintha nem tudná eldönteni, hogy hogyan is játssza a szerepet, hol idiótának tűnik, hol csak amolyan "én nem tehetek semmiről" karakternek, hol meg szempillát rebegtetve szemtelen. Tényleg, szerintem parodizálja az egész palettát, amit ilyen szerepben elő lehet adni. Nagyon jókat röhögtem eddig rajta.

      A harmadik, amit nézek, a Strongest Deliveryman, az előzőből egy mellékszereplő kapta itt a másodlagos főszerepet (tehetséges srác, alig van filmje, máris itt tart), és a teknősszemű színész a főszereplő (passz, vmi Pyo). Nem rossz, de sablonok sajna vannak benne igencsak.

      Belenéztem a My sassy girl sorozatába. Gyerekek! Kegyetlen pocsék. Egy részt bírtam, aztán, majd ha már a lábaim körmét is lerágtam unalmamban, akkor fogom legfeljebb a többit. Aki a filmet látta, szerintem annak csalódás. Ugye abban a srác egy kis teszetosza, esetlen, bárgyú néha, emitt ő a penge, az agy, aki után ráadásul sikítoznak a lányok (a Csing dinasztiában vagy hol?). És arra pont olyan beképzelt, sanda mosolyt villant a főhős, mint a Yongpal-ban. Ott is visítottak utána az ápolónők. Ezt ő írja bele a filmjeibe, vagy mi? És természetesen (lelövöm a poént, mert mért ne), elkapja a főhősnőt a hídon, aki isten tudja hogy, de át akar esni menet közben a derékig érő korláton, mert épp részeg. Egy királyi hercegnő tökegyedül, és berúgott. Aha. És egymásra bááááámulnak, olyan hosszú ideig, hogy ha én lennék a Hold, már lehánynám őket.

      Megnéztem még az Another Oh Hae Young-ot. Hát. Az ipse foglalkozása nagyon érdekes, volt (hangmérnök), azt mindig bámulva néztem. A nő nem volt normális. Amúgy is lófeje van (ilyenek mondják a soriban, hogy mindig is szépek voltak), és épphogy csak nem utáltam, mert elég visszataszítóan viselkedik. Ez a színésznő adta elő a második legundorítóbb alkesz nő szerepét eddig számomra. A mellékszereplők viszont remekül elviszik a filmet, a csaj anyja pl. szuper volt.

      No, "röviden" ennyi élményem volt, amit meg akartam osztani veled/veletek, bocs, hogy szétoffoltam a posztot. :)

      Kíváncsian várom, GTO a te véleményeidet is.

      Törlés
    9. :)
      Úgy ahogy megoldódott nekem is ez az adfly-os probléma.
      Kb a sorozat felénél tartok, de nekem nagyon tetszik. :) Nem foglalkozom az On Dal-t játszó színésszel, kicsoda, micsoda ő valójában, ez a szerep ráillik. Néha ilyen kis idiótának kell lennie, néha komolynak, engem nem is idegesít különösebben. A táncos jeleneten már túl vagy? Röhögtem percekig rajta, mert nagyon jól megoldották, amikor meghallják a zenét :D Szóval, végig fogom nézni ezt a sorozatot.

      Én szeretem, ha kifejted véleményedet, észrevételeidet más sorozatokról, szívesen olvaslak. Vannak sorozatok, melyeket én sem néztem végig, mert egyszerűen elvesztettem minden érdeklődésemet iránta. Ilyen volt a Master of the mask is, benne az általad is említett hosszan egymásra bámulással. Én zavarban lennék, nem tudnék egy férfinak hosszan a szemébe bámulni. Nem értem, ezt ilyenkor hogy gondolják? Helyette a The king loves-ot kezdtem el nézni, megint csak selyemfiúkkal az élen :D Igaz, ezt, a koronaherceget játszó színész miatt kezdtem el főként nézni, akit idén nyáron a Misaeng-ben láttam, és nagyon tetszett a játéka. Vékony hangja van, kisfiús, komolytalannul néz ki, de mégis jól csinálja, amit csinál. Yoona a női főszereplő, aki egyszerűen fantasztikus. Persze neki is a játéka. Olyan, mintha 100% belebújna abba a karakterbe, mintha valóban ő volna a forgatókönyvben szereplő figura. Na de, még várjam ki a végét :)

      Na de, egyelőre ezt nézem.
      Üdv :)

      Törlés
    10. Most fejeztem be. Az utolsó három részben elszaporodik a felesleges szócséplés, és érzelmi huzavona. Az utolsóban nem takarékoskodtak a férfi színészek rúzsával és szájfényével..bleö. Ko tábornokot nagyon bírtam, mondjuk ez a szerep hagyott is teret a röhejes nevetéseknek, meg egyéb színészi játéknak. :) Azt hiszem, nem árulok el nagy titkot, hogy happy end van. Csak azt nem tudom elképzelni, hogy mégis mit fog On Dahl csinálni.. zöldséget árul a piacon.. eh.
      Azután, hogy kibuktam a férfi főszereplőn, egyébként jobb lett. Miután nem azt képzelte, hogy ő és csak ő van középpontban, és nem volt olyan hányaveti, azt kell mondjam, csapatmunkában már jól játszott. Előtte olyan hogyismondjam volt: mintha 5 perces klipben kéne előtérbe tolnia magát, nem figyelt a többiekre, nem játszott együtt, csak mellettük.

      A The king loves-ot én nem is akarom megnézni. Olyan Hwarangos beütésnek tűnt, nyáltengerrel körítve. Nem olyan? Yoona-ról eddig azt hittem, hogy ő volt a The Heirs-ben az az idegesítő, hisztérika csaj, az izgulós játékával, de rájöttem, hogy még nem láttam. Valamit keresnem kell, mert a Secret forest és a Chief Kim is nagyon apránként jön, hiába várom ki a heteket. :) Esetleg egy K2? De jahahaaj, abban az a Ji Chang Wook szerepel, a Seven first kisses-ben láttam először, és legszívesebben lábon rugdostam volna. Nem elég jó.
      És most látom, az OH HA NI-s sorozatnak is kijött egy újabb remake-je, jaj... :D
      Nem fogom megnézni. Sokat félbehagytam, talán a házvezetőnőset kéne befejeznem, de ahogy megjelent a zsarolója, már kiszámíthatónak találtam.

      Törlés
    11. Nézd meg a Circle-t. 12 részes, már csak két rész fordítása van hátra, részenként egy órás, s ugyanez a csaj a főszereplő benne. Nincsenek benne hosszanti egymásra bambulások, bámulások, hanem inkább izgalmas rejtélyek. Eddig no romantic. S elég jól álltak hozzá a témához, minden kocka szépen a helyére kerül. Kb az első három része olyan "nem tudom mit akarnak ezzel", talán még azt is érezheted, hogy gagyi egy sorozat lesz (a testvérpár azon vitázik az első 3 részben, hogy léteznek-e földönkívüliek vagy sem, s hogy a csaj földönkívüli e vagy sem), ám ha megtudod, megérted, miről is szól igazán, már egyáltalán nem tűnik annak. Két világról szól, amelyik valahol összekapcsolódik: 2017 (jelen) és 2037 (jövő), mint a "szép, új világ". Haha... Nekem tetszik, csak az nem, amire használják a technológiát.
      A testvérpár egyike az a pasi, aki Do Boong Soon ikertestvérét alakította. Olyan jól alakít itt, hogy fel sem ismertem. A másiknak eddig nem néztem a sorozatait, de jó színész ő is, Yeo Jin-Goo.

      The king loves: eddig a fiúcskák kinézete Hwarangos. Ha nagyon húzzák-halasszák a szálat, akkor abbahagyom.

      Még egyet ajánlanék: I do, I do. A főszereplő hölgy az, aki a My name is Kim...(nem tudom hogy hívják) főszereplő nője. Zseniális. A történet maga nagyon tanulságos. Én imádtam. Cipőt tervező cégnél játszódik. Pár évvel ezelőtti sorozat, talán 2012-es. S ebben sincsen ez a nyálas, bambulós romantika. Hozza a formáját :)

      Amit szeretnél, azt válaszd :)
      Én még nem fejeztem be ezt a sorozatot, most járok a felénél. De sejtettem, hogy olyasmi vége lehet, amiben a hapsi a jövőbe kerül :)

      Törlés
  2. Na, befejeztem. A 17-18-19. részt inkább kihagytam. Tipikus doramává kezdett alakulni már a 14. rész tájékán vagy hamarabb, így azt a három részt átugrottam és a 20. részt még megnéztem.

    Azok a csókjelenetek azért sikerültek olyan jól, mert, mint kiderült a főszereplő két színész a valóságban is házasok 2015 óta. Valaki írta sorozatbaráton, miszerint úgy tudja, hogy együtt vannak, én meg lecsekkoltam, hogy így van-e, s tényleg így van. Boldog házaspárt alkotnak a való életben is :)
    Így már nem csodálom, ha olyan jól sikerültek azok az egymásra pillantások, csókok...

    Tetszett az ötlet, a humorja, bár a vége felé kezdte elveszíteni humorát és nekem lapos lett, ezért is hagytam ki. Érdekes, ahogy befejezték. SPOILER -
    Nyilván, csempészni kellett bele némi "varázslatot", hogy bárhol, bármikor nyílhat egy időkapu, vagy a szerelem egyszerűen minden akadályt legyőz, még az időutazást is :D SP vége
    Ez is jó volt, de nekem a Queen in Hyun's Man befejezésétől sokkal inkább kirázott a hideg.
    No, egyszóval, köszönöm, hogy ajánlottátok, whaleményeztetek, s ezáltal kedvet kaptam hozzá :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Nem házasok :) a We got married c. Realityben voltak ál"házasok" és mivel ott nem történt csók így a fanok örültek ennek a sorozatnak. :)

      Törlés
    2. Nekem 8. :D Láttam a Youtube-on egy esküvői videót róluk, s azt hittem, hogy a házasságukról készült. Akár van köztük valami, akár nincs, kicsit közelebb éreztem őket egymáshoz, mint csak egy egyszerű színészpárt :)

      Törlés
    3. Na, gyors voltál. :D A vége nekem nem tetszett. Persze, jó a happy end, de mit csinálnál, a mostani tudásoddal, szokásaiddal 300, netán 1000 évvel később? Én tuti kiborulnék. Sokat nem vesztettél, az utolsó 3 rész szenvelgés volt, A beszél B-vel, B meg C-vel, C meg rohan A-hoz, és különös módon egyedül vannak az egész királyi palotában, személyzet sehol. Az egy jópofa részletek Ko Il Yong-hoz köthetők, hiú tábornokunknak igen szórakoztató karakter jutott.

      A csókjelenethez. Nem volt rossz, de bennem nem mozgatott meg semmit. Nyilván egy sztár ügyel az image-ára, és nem csak vmi szájrapuszit ad, de csak technikailag volt jó, szerintem.

      Közben találtam magamnak néznivalót, a Witch's Romance-ot kezdtem el, úgy tűnik, ez mása annak, amit te ajánlottál, az I do, I do-nak. Azt is elkezdtem, a fő színésznőt nagyon bírom, de az a kis kajla kölök... áh, el nem tudok képzelni fiatalabb srácot magam mellé. :)
      A dr. Frost-ot is ajánlotta még Xiaolongimnida, ami érdekes módon sok egyezést mutat a Secret Forest-tel. Ezekkel sajnos az a bajom, hogy egyik sincs az openload megosztón, így telefonon nem tudom nézni, ergo ritkábban látok egy-egy részt. A Falsify van még tervben, aztán meglátom. :)

      Törlés
    4. Hamar lezavartam, igen, mert nekem úgy tűnt, végül a sorozat kezdte magát komolyan venni. Oké, hogy már eleve szerelmetes címe van, ezért is reménykedtem, hogy ez nem az a tipikus dorama lesz. Mindegy, azért jókat derültem benne :)

      Na, örülök, hogy találtál. :) Én is csemegézgetek. Engem is idegesített a kölyök eleinte, mégis a végén ő lett a legpozitívabb figura, aki a legjózanabbul gondolkodott. Magyarul, a nőt és a gyerekét választja a siker és pénz helyett, ez a lényege. :)
      Ó, a Falsify-t én is kinéztem, majd ha lesz kedvem, valamikor belenézek.

      Lányok, tudnátok esetleg időutazásos filmet nekem ajánlani? Próbáltam keresgélni, de nem találtam. A Time slip Dr. Jin nem érdekel, csak a második részéig jutottam. Ha esetleg tudtok ilyenről, és megosztanátok velem, nagyon örülnék. :) Köszönöm.

      Törlés
    5. Tomorrow with you. Ez mostani. Shin Min Ah a főszereplő, rendkívül tehetségesnek találtam benne, mondjuk csak az első pár részt néztem meg. A férfi főszereplő nem jött be annyira, meg nem is érdekel, hogy utazgat a jövőbe, és mit hogy változtat meg.

      Törlés
    6. Találtam magamnak egyet, nem időutazásost, de amit Sophie ajánlott japánt, azt szerintem megszemlélem. Köszönöm a te ajánlásodat is, az annyira nem érdekel. Elolvastam az ismertetőjét, de nem fogott meg. Lehet, egyszer mégis érdekelni fog :)

      Törlés
    7. Na, látod, mit ajánlgatok itt, mikor nem is olyat akarsz, amilyet kérsz. ��

      Törlés
    8. Amit találtam, azzal jobban rezonálok. A jövőről, jövőbeli változtatásokról, a Circle után egy kicsit elegem lett.

      Törlés
  3. Szia!
    Időutazásos témában amit ismerek:
    Faith
    Queen In Hyun's Man
    Rooftop Prince
    Moon Lovers
    God's Gift - 14 Days (bár itt csak egy rövid időtartományról van szó)
    Nobunaga Concerto (Japán)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. A japán és a God's gift kivételével a többit láttam, de jó volt gondolatban felidézni őket :) Köszönöm.

      Törlés